ClearChannel Hungary

Logo
w1.02
Skip Navigation Links

A digitalizáció folytatódik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Domináns és látványos hirdetési felületeket helyezett üzembe a Clear Channel Hungary, a Budapest Airport hivatalos, exkluzív hirdetés értékesítő partnere.
Januártól 12 db új Full HD kijelzővel bővül a reptéren rendkívüli népszerűségnek örvendő digitális citylight hálózat. 

Az eszközökkel lehetővé válik statikus és dinamikus digitális spotok, de akár valós idejű online tartalom sugárzása is immár 34 ponton, 50 digitális felületen, a reptér területén.
Az új eszközök üzembe helyezésével az indulási tranzit mellett az érkezés területeinek lefedettsége is látványossá válik.  
A digitális citylight hálózat számtalan, Magyarországon még nem elterjedt kommunikációs lehetőséget tartogat a reptéri hirdetők számára.

A Budapest Airport decemberben köszöntötte a 10 milliomodik utasát és így 12%-os utasszám-emelkedésre számít 2015-ben az előző évhez képest.

Elsődleges célunk, hogy hirdető partnereink számára nemzetközi színvonalon biztosítsuk a repülőtéren megforduló  prémium célcsoport elérését. 
Cégünk nemzetközi és hazai szinten egyaránt elkötelezett a modern technika megfelelő alkalmazása iránt, ezért a hálózat bővítés mellett edukációs szerepet kívánunk betölteni az eszközök kreatív használatának elősegítése érdekében.

A nemzetközi Clear Channel

A Clear Channel Outdoor egyike a világ legnagyobb kültéri reklámcégeinek, mintegy 30 országban, Észak- Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Ázsia Csendes óceáni részén. Az óriásplakátokon, buszmegállókban, bevásárló központokban elhelyezett széleskörű portfolio lehetővé teszi az ügyfeleinknek, hogy a legszélesebb körben elérjék a nekik megfelelő célcsoportot a különböző területeken. 

Európában a Clear Channel legnagyobb piacát Franciaország és az Egyesült Királyság jelenti, de feltörekvőben van Törökország és Lengyelország. A Balti területek, Austrália, Új-Zéland, Kína és Singapore a gyorsan növekvő területek közé tartoznak.

Többet is megtudhat a nemzetközi hálózatunkról itt: http://clearchannelinternational.com

Kik vagyunk?

A Clear Channel Outdoor Hungary Kft. a nemzetközi Clear Channel hálózat tagja, a reptéri reklámozás szakértője, 2008 óta értékesíti a Budapest Airport hirdetési felületeit mind kültéren, mind pedig a belterületen. Az elmúlt években számos újítást vezettünk be a Budapest Airporttal közösen, hogy még nagyobb teret adjunk a megrendelőink fantáziájának...

2011 októberében átadtuk a 74 nm-es kültéri óriás led falat, 2012. januárjában a 20nm-es beltéri led falakat, majd pedig a Digitális Citylight hálózatot.

Mivel foglalkozunk?

A ClearChannel Kft. feladata, hogy a hirdetői számára legelőnyösebb megjelenési formát kiválassza és a megadott kreatívok alapján megvalósítsa annak kivitelezését. Jelen vagyunk az ötlet megszületésétől és koordináljuk a folyamatot, amelynek a végén az üzenet találkozik a célcsoporttal.

Miért a repülőtér?

A repülőtér egy nemzetközi színes kavalkád, ahol első sorban egy prémium célcsoportot tud elérni. Mindezt egy rendkívül befogadó lelkiállapotban, az utazás alkalmával, amikor az emberek többsége pozitívan viszonyul a reptéri reklámokhoz.